Výročné členské schôdze, Vyšná Slaná, Rožňava, Slavošovce, Gočovo, Gemerská Poloma, Henckovce

10.02.2012 21:25

                 Ako prvá výročná členská schôdza sa konala dňa 5.12.2011 vo Vyšnej Slanej kde po takmer štvor ročnej stagnácii sa podarilo obnoviť základnú organizáciu. Bol zvolený nový výbor predsedom sa stal p.J. Pačenovský, tajomíčkou pani H. Vilimová a pokladníkom p.Z. Gallová.V plodnej diskusii vystúpil i starosta obce.

                 Dňa 17,januára sa konala VČS v ZO Rožňava, výbor ostal pracovať v starom zložení boli zvolení delegáti na oblastnú konferenciu.

                 V ZO Slavošovce sa uskutočnila VČS dňa 20.januára po pietnom akte kladenia vencov oslobodenia obce si členovia zvolili výbor, kde predsedom ostal p.J Blaško, tajomníkom p.V. Kamenská a pokladníkom p.E.Oravcová.

                 24.1. po pietnom akte kladenia vencov k pamätnej tabuli oslobodenia obce Gočova, členovia základnej organizácie SZPB vykonali VČS.

                 Dňa 27.1. sa konala výročná členská schôdza v Gemerskej Polome, bol zvolený nový tajomník p Cirbus a do výboru základnej organizácie bol zvolený i starosta obce p. J. Chanas.

                 Po položení venca k pamätnej tabuli oslobedení obce si členovia na VČS  ZO Henckovce zvolili staronového predsedu základnej organizácie p. Š Leštácha dňa 28.1.2012.